13 dec

Hurra for de sociale medier.

De sociale medier får mange verbale tæsk med på vejen. Nok med rette, men også med urette indimellem. 

Da jeg flyttede langt ud på landet i Udkantsdanmark for fem et halvt år siden, valgte jeg at hoppe på facebookbølgen. Det overraskede mig, hvor meget lokal kontakt det gav mig. Jeg blev online-forbundet med øfolket og det fløj rundt med invitationer, tiltag og arrangementer. Så længe jeg er mig bevidst om, at ingen mennesker når og oplever alt, så har jeg følt mig heldig over, hvilke mennesker jeg har mødt gennem facebook. Og det er faktisk ikke så få! 

For nylig blev jeg inviteret med i en ny FB-gruppe. 

En kvinde på Bornholm oprettede gruppen ‘Tilflytterqvinder på Bornholm’ og indbød til kaffeslapperas ved sit køkkenbord. Bare for at møde hverandre og sætte fut i bekendtskaber og netværk. 

Det var der sørme mange kvinder, som fandt interessant og gruppen voksede eksplosivt. Der er nu over 200 medlemmer og to gange har flere kvinder mødtes til kaffe. Måske kommer der venskaber ud af det, måske interessegrupper eller arbejdsnetværk. Det er ret fantastisk, hvad et socialt medie kan forbinde på kort tid. Intet var naturligvis sket uden en energisk og fortagsom kvinde og efterfølgende opsøgende følgere, men det alligevel utrolig hvad de sociale medier kan manifestere. Og især så hurtigt. 

Fællesskaber har til alle tider blevet etableret, men nu er det hurtigere og nemmere. Og kommunikationen er blevet enkelt via et fælles medie. Især også fordi en så utrolig stor del af den danske befolkning er på FB. 

Jeg ønsker disse tilflytter-qvinder alt mulig held og lykke med kontakterne og husk, at hoppe på de sociale medier, hvis du er landet i ukendte omgivelser og vil møde nye mennesker. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *