21 okt

Efterår, den sidste sol har gemt sig i dit blik……

Jeg elsker den sang med Ray Dee Ohh, og jeg elsker efteråret. Det er smukt, det er velduftende og det er melankolsk. Alt falmer og går i hi, hvilket der er en særlig afslappet og indadvendt stemning ved. Jeg har ofte skrevet om, hvordan jeg er blevet meget opmærksom på årstiderne og vejret, ved at flytte på landet. Jeg har simpelthen “opdaget” så meget nyt. Når man så samtidig bor i sommerlandet, altså midt i dansk turistmekka, så virker efterårets komme endnu bedre. Ligeså dejligt det er, når turisterne kommer, ligeså skønt er det, når de igen rejser. De har skabt liv og og ikke mindst “lagt penge” også er det bare helt fint at de igen lægger os øde hen….

Jeg oplever nok en form for mæthed overfor fremmede mennesker, og med efterårets komme er det tid til at gå indendøre og tære på D-vitaminerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *