31 aug

Et tilflytterarrangement.

Rigtig mange steder i Udkantsdanmark er de kommet efter det med tilflytterarrangementer. Alle ved, at der skal gøres noget ekstra for at byde velkommen. Jeg kan rent faktisk godt lide det, da det holder de små samfund lidt på  dupperne. Tilflyttere skal vide, hvad der tilbydes og vide, at de er så velkommen. Med udgangspunkt i at alle har potentiale og at byen/stedet har noget til nyankomne. 


I aftes var jeg til tilflyttermøde i Vores levende køkken i min lille by Østermarie. Det var her ganske udformelt og hyggeligt med kage og kaffe. Vi fik en historisk opridsning af byen og dens folk og ikke mindst oplysninger om, hvilke foreninger byen har. Og det er ikke så lidt endda, med tanke på at vi blot huset ca.  800 mennesker.

Jeg håber, alle små som store steder i Udkantsdanmark kan tilbyde tilflyttere den slags hyggelige velkomstarrangementer, og at også de lokale nuværende beboere støtter op om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *