29 aug

15 minutes of fame!

kom mit budskab i Familie Journalen. Egentlig ville jeg helst ikke have, at den kun skulle handle om min blog og budskabet om at flytte ud af byerne, men det er nu engang den personlige historie som vigtig for Familie Journalen – også stiller jeg gerne op……med unger og hele pivtøjet!!!! Hvorvidt den rigtig kan læses i denne simple fotoudgave må vise sig. Og tilføjes skal det altså, at jeg ikke har noget hyggelandbrug – det må bero på en misforståelse, jeg har bare køkkenhave, høns og ænder til eget forbrug. Desuden kører jeg under ingen omstændigheder for hurtigt på de bornholmske landeveje 😉

imageimageimageimageimage

 

2 meninger om “15 minutes of fame!

  1. Kære Mette
    Selvom du er citeret for et par “smuttere” som du selv skriver i din indledning, er der ingen tvivl om, at det er fint at også Familiejournalen nu har fået øjnene op for, at vi kan noget i provinsen, som er helt unikt.
    Dejlig læsning – jeg har forøvrigt tilladt mig at dele dit blogindlæg med Landdistriktspolitisk Netværk på Facebook.
    Mange hilsner fra Anne Jønsson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *