7 nov

Fællesspisning i Vores Folkekøkken.

folkekøkken

For ca. et halvt år tilbage fik vi, i Østermarie, et Folkekøkken. Jeg skrev om det her på bloggen, fordi jeg virkelig er glad for initiativet. Personligt glad, men endnu mere på vejne af landsbyen. Østermarie har været hårdt ramt, da nærmest alt er lukket ned. Men plejehjemmet er altså genopstået – som Folkekøkken. Der sker ting og sager i køkkenet. Undervisning, udlejning osv., men jeg har personligt kun deltaget i fællesspisningen med min familie. Det har til gengæld været lige så hyggeligt som jeg forudså. En masse lokale mennesker deltager og der snakkes på kryds og tværs. Der skal bestilles bord, for der er rift om pladserne og kom tidligt, da landfolket ikke er småt-spisende.

Jeg har læst om flere Folkekøkkener/fællesspisninger i Danmarks landdistrikter, og alle steder er der opbakning og begejstring. Støt op om initiativerne og lad os håbe, at de er kommet for at blive.

IMG_2988

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *