20 jan

Initiativ og velgørenhed

image (Juni kalenderbillede)

image

(Udgivelsesreception i Bog&ide)

Ja ja ja, der sidder jeg med mit skuffejern og røde kinder! Og nej, sådan sidder jeg normalt ikke og gør mig til i juni måned. Virkeligheden er meget værre – juni er den måned, jeg konstant står med røven i vejret i køkkenhaven. Undskyld mit sprog.

Billedet er et ud af 12 flotte kalenderbilleder, hvor initiativrige bornholmske damer poserer til fordel for kvindehjemmet i Rønne. ALT overskud går til de kvinder, som i den grad mangler. Udgifterne er sponsorbetalt og salget går strygende.

Ideen er ganske god, synes jeg. Var det ikke en ide andre udkantsområder kunne bruge? Egnens egne specialiteter og beboere fremhæves og brandes. Jeg oplever i disse dage, at Bornholm får positiv opmærksomhed på denne konto, og der spredes god energi til fordel for øen!

Jeg er stolt af, at repræsentere Udkantsdanmark med et Fru og et skuffejern. Kalenderen kan købes hos William Dam/online og i bornholmske butikker. Den koster blot 150 kr.

image(Forside)

 

 

2 meninger om “Initiativ og velgørenhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *