11 sep

Griserodeo…..

 griserodeo

Da vi boede på Østerbro, levede vi bylivet. Det var fint, men der var ikke stor mulighed for udfoldelse og især ikke fysisk udfoldelse for børn. Legepladserne er faktisk gode på Østerbro, men børnene er altid afsted med en voksen, for at komme frem til legepladsen, kræver at alle holder tungen lige i munden pga. trafikken. Så sidder man der på en legeplads…… som voksen bliver det jævnt kedeligt efter et par år.

Det er noget andet her udenfor de store byer. Mulighederne for leg er større, især den mere ikke-overvågede børneleg, som jeg mener er SÅ vigtig. Børnelivet er generelt meget voksen-overvåget i Danmark, noget jeg finder ekstremt sørgeligt. Men her kan man give mulighed for fri leg i naturen. Ingen faldunderlag og sikkerhedsnet. Idag hentede jeg vores dreng hos venner, og de havde gang i en ny leg; “Griserodeo’

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *