3 meninger om “Artikel på dr.dk

 1. Hej Mette!
  Dejligt at se det arbejde, du gør for at skabe opmærksomhed omkring et fuldt ud gyldigt alternativ til livet i de større byer (nogen vil måske mene det er mere gyldigt?)
  Jeg går og pønser på at skabe et alternativ til DelDitKbh og SharingCph på FB og Instagram. Indtil videre har jeg lavet en gruppe på FB, der hedder #delditudkantsdanmark.
  Kunne det måske være noget du kunne tænke dig at være med ind over?

  Mvh Aslak Lau Justesen – fraflytter fra Kbh. Tilflytter på Møn

  1. Hej Aslak
   Lyder som en rigtig god ide og tak fordi du tænker mig med. Jeg er pt arbejdssøgende og ved derfor ikke hvor meget tid jeg i fremtiden får. Men udelukke din ide, vil jeg ikke. Vi kan skrives på FB. Find mig der, så finder jeg din FB side. Flyttiludkantsdanmark er også på FB og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *